Naša misija, naša vizija…

Tlogolettersvrtka Gnathos d.o.o. opća stomatologija i stomatološka protetika osnovana je 2006. godine. Ime Gnathos potječe od iste grčke riječi što u prijevodu znači – čeljust.
Žvačni sustav sastoji se ne samo od zubi, već uključuje i mišiće, zglobove te razne vrste tkiva. Briga o svim dijelovima žvačnog sustava naša je zadaća!
Osnovna djelatnost tvrtke su pružanje stomatoloških usluga i specijalističkih usluga iz stomatološke protetike.

Osim stomatoloških usluga tvrtka se bavi i razvojem stomatološkog softvera te konzultantskim uslugama iz područja stomatologije i stomatološke protetike.

Poslovna politika društva

Poslovna politika društva je pristup stomatologiji temeljen na jasnim i preciznim te znanstveno utemeljenim informacijama (Evidence Based Dentistry).

Vrlo često, pacijenti odnosno korisnici stomatoloških usluga budu zbunjeni različitim tumačenjima i različitim mišljenjima – stoga ćemo se potruditi da Vam predstavimo informacije koje su provjerene i utemeljene na suvremenim znanstvenim spoznajama, a koje uz malo truda možete provjeriti i sami. Jednako tako naša će praksa biti temeljena na standardima i principima prepoznatim u modernim stomatološkim praksama u Europi i svijetu.

Odrednice tvrtke

  • Stomatolgija temeljena na znanju i dokazima te činjenicama koje je moguće lako provjeriti, a ne mišljenjima eminencija i principima tipa “jer se to tako radi”.
  • Sve postupke i procedure izvesti u potpunosti, standardiziranim “lege artis” metodama – dakle prema pravilima struke – bez preskakanja pojedinih faza i s jasnim financijskim planom – “točno se zna što i po kojoj cijeni”.
  • Ne srljati u “nove i napredne” tehnologije i materijale za koje ne postoje znanstveno utemeljeni dokazi o njihovoj učinkovitosti ili empirijsko znanje sakupljeno tijekom dugogodišnjeg korištenja.
  • Individualni pristup pacijentu, njegovom cjelokupnom žvačnom sustavu i uzimanje u obzir posljedica i na funkciju i na estetiku – dakle naglašen “funkcionalni” pristup nad “kozmetičkim” – jer prirodno je lijepo.
  • Uvijek ponuditi alternativu, te pacijentu ponuditi potpunu informaciju o terapijskim mogućnostima te prednostima i nedostacima svake.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close